lördag 1 september 2012

KM, inte K2...

Efter moget övervägande blev det KM denna helg i stället för K2....... Det blev en fantastisk dag på sjön med härligt väder och god vind. För tredje året i rad blev tre generationer Axborn klubbmästare i Lövstavikens båtförening. Jag , pappa och Calle fanns med ombord. Dessutom hade jag med min kompis Thomas som extra gast idag.
Ett stort tack till Jonas Heüman som roddade hela tävlingen själv!

(inte nog med det, Jonas hann med att leka fotograg oxå)
4 kommentarer:

 1. Du låter inte "happy" över att ha vunnit KM ;-)När det friskar i är Smaragden en riktig SRS racer utan spinnacker (1.123).Trodde dom utan spinn skulle vara rökta på Kryss/Länsbanan.Expressen fibblade spinnacker så där va dom borta. "Sven Nylander"...du får ta nya tag till Marsten runt, har ju en titel att försvara... :-)

  SvaraRadera
 2. Jag är nöjd med utfallet men inte med båtfarten ;)
  Smaragden har gått bra efter semestern tycker jag och att den går bra i mycket vind och vågor är ju ingen surprise.
  Något som jag också är nöjd med är resan ner till Knölagrundspricken. Där gick det undan och hela besättningen satt och skrattade :)

  SvaraRadera
 3. Soft bild i titelsektionen på bloggen! Såna dagar längtar man till (att få jaga ikapp bullen i lä på slören) med sol och sköna vindar. Kul att det blev bra seglingar! förhoppningsvis kan sådana seglingar tagga fler att gå ut med sina bryggpärlor till nästa säsong.

  SvaraRadera
 4. ;D Japp! Riktigt bra förhållanden faktiskt och jäkligt kul. Om man kunde få till en riktig regatta-fest efteråt hade det varit perfekt. ;)

  SvaraRadera